Jag heter Erika Andersson och jag startade denna blogg 2018 eftersom jag ville skriva om musik, vilket är mitt största intresse i livet. Jag är själv musiker och brinner för att utvidga och förbättra mitt kunnande inom musik. Något som jag tycker är viktigt är att branschmänniskor delar med sig av sin kunskap och också kan föra ut något av detta kunnande till allmänheten.

Jag vill inspirera människor med min blogg. Min största önskan är framför allt att fler människor ska hitta bra musik som är meningsfull, välskriven, speciell och i framkant med tiden. Idag är det inte lätt att sålla bland alla sidor som finns på internet, så jag hoppas att min blogg ska uppfattas som en personlig röst mitt bland all information på nätet. I min blogg så reflekterar jag mycket utifrån mitt eget perspektiv som sångerska och 70-talist.

Jag kommer att uppdatera bloggen lite då och då. Min målsättning är att publicera åtminstone några artiklar i månaden. Jag skriver hellre lite mer sällan och genomtänkt än slarvigt varje dag. Så det bästa sättet att följa min blogg är att följa den via RSS, så att du inte missar några av mina inlägg. Då får du en notis när det har kommit nya blogginlägg på min hemsida. Googla på RSS-läsare så hittar du säkert en som passar ditt operativsystem på datorn eller mobilen.

Min blogg är inriktad både mot en musikintresserad allmänhet och mot människor i musikbranschen som vill hålla sig a jour med aktuella händelser inom jazz och soul samt duktiga sångare och sångerskor.